skip to Main Content

Політика конфіденційності та обробка персональних даних

Ця політика конфіденційності пояснює, як збирається інформація про Вас, як вона використовується й розкривається Адвокатським об’єднанням «ЕСКВАЙРС» при відвідуванні Вами сукупності вебсторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені: http://www.esquires.ua/.

Цим Ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Відвідуючи Сайт Ви приймаєте нашу Політику конфіденційності та надаєте згоду на оброку персональних даних із метою надання юридичної консультації і відповіді на запит, надісланий з допомогою Сайту. Ми не передаємо персональні дані третім особам, а також не поширюємо їх у цілях маркетингу. Обробка персональних даних здійснюється відповідно до частини 5 статті 6 Закону за Вашою згодою, у порядку, встановленому законодавством.

Адвокатське об’єднання «ЕСКВАЙРС» на підставі Закону України «Про захист персональних даних» гарантує захист персональних даних та їх безпеку.

Сайт носить інформаційний характер і використовується згідно з чинним законодавством України. Інформація збирається автоматично через Сайт.

Коли Ви одержуєте доступ до Сайту, ми автоматично збираємо інформацію про Вас, у тому числі:
• ми реєструємо інформацію про використання Сайту, тип використовуваного пристрою, час доступу, і Вашу IP-адресу;
• персональні дані: ім’я, номер телефону, електронна адреса, посада, компанія та інші персональні дані про особу, що подає запит, а також інформація, що міститься в самому запиті;
• інформація про використання: ми збираємо інформацію про використання Сайту, у тому числі і Ваші дії на Сайті, якщо такі є;
• Ваші геолокації: ми збираємо інформацію про ваші геолокації.

Збираються тільки ті дані, які людина надає добровільно. Ми можемо використовувати загальнодоступну персональну інформацію (наприклад, дані профілю соціальної мережі), щоб отримати відгук про надані послуги. Також ми можемо запитувати інформацію про місцезнаходження особи для реєстрації на сайті, з метою надання послуг або участі в акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку, наш сайт і сервіси можуть працювати неправильно або частина їх функціоналу виявиться недоступною.

Деяка інформація про відвідувачів сайту може збиратися автоматично. До таких відомостей належать: IP-адреса, дані операційної системи комп’ютера або іншого пристрою, параметри браузера, тип пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) мобільного пристрою, адреса сайту, на якому розміщено посилання на наш ресурс і сторінки, які користувач переглядає на нашому веб-сайті.

Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, у тому числі:
• для розроблення нових сайтів і послуг;
• забезпечення, підтримки й покращення Сайту;
• надсилати Вам повідомлення;
• надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, що на нашу думку, буде представляти інтерес для Вас;
• персоналізувати й поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;
• надавати посилання в поєднанні з інформацією, яку ми отримуємо від інших, щоби допомогти зрозуміти Ваші потреби й надавати вам кращий сервіс.

Погоджуючись із нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, Ви даєте згоду на обробку та передачу інформації.

Зв’язок

Заповнюючи форму запиту на Сайті Ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Компанії та її партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.

Посилання на інші сайти

Наш сайт http://www.esquires.ua/ може містити посилання на інші сайти, які ми не контролюємо. Відтак, ми не несемо відповідальності за їх зміст. Рекомендуємо ознайомлюватися з політикою конфіденційності кожного такого сайту окремо.

Зберігання інформації

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоби надавати якісні послуги й доти, доки таке використання буде визнано Компаніє доцільним.

Право на забуття

Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення електронною поштою або листом, за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики.

Умови використання електронних повідомлень

Це електронне повідомлення та будь-які додатки (за наявності) містять конфіденційну інформацію та призначені виключно для особи (осіб), зазначеної (зазначених) у якості адресата. Якщо Ви не є зазначеним адресатом, будь ласка, не розповсюджуйте й не копіюйте будь-яким шляхом це електронне повідомлення.
Будь ласка, відразу проінформуйте адресанта електронною поштою, якщо Ви помилково отримали це електронне повідомлення, а також видаліть із вашої системи це електронне повідомлення разом із будь-якими додатками (за наявності).

Ми вживаємо зусиль, щоби зробити передачу цього електронного повідомлення безпечною, однак ми не можемо гарантувати безпеку повідомлення чи відсутність помилок у ньому, оскільки інформацію можна перехопити, спотворити, втратити, знищити, а також така інформація може бути доставлена із затримками або містити віруси. Тому адресант не несе відповідальності за будь-які помилки в змісті цього повідомлення, які могли виникнути у зв’язку із передачею електронних повідомлень.

Ми завжди раді почути Ваші роздуми чи пропозиції щодо вдосконалення нашої роботи, а також щодо положень цієї Політики конфіденційності. Звертайтесь до нас за електронною адресою: info@esquires.ua